Click on the pictures in the posts to enlarge

Klik op de foto's in de berichten om deze te vergroten

donderdag 17 juli 2008

3 kaartjes

Op de blog van Nancy "Scrap This!" stond een poosje geleden (5 juni 2008) een geweldige workshop om een kaartje te maken.
Uit deze workshop zijn 3 onderstaande kaarten ontstaan :-).
Het leek me heel lastig om een kaart te maken zonder stempelafdrukje (hoezo verslaafd??), maar dankzij de goede uitleg van Nancy, denk ik dat het toch aardig gelukt is.
Omdat onze jongste zoon na de schoolvakantie naar groep 3 gaat en dus afscheid moest nemen van zijn 2 juffen, heb ik de 2 volgende kaartjes gemaakt om ze te bedanken voor de goede zorg en de leuke tijd, die hij bij hen in de klas heeft gehad.
We hadden met alle ouders geld ingezameld voor een cadeaubon, dus voor een cadeautje werd gezorgd, maar ik wilde ze toch iets persoonlijks geven.
Aan de binnenkant van de kaarten heb ik een pasfoto geplakt van onze jongste spruit.

Beide kaarten zijn gemaakt met heeeeel oud scrappapier uit een blok van K&Company van Tim Coffey. Ik heb een beetje gespeeld met Stickles, Liquid Pearls en een gelpen om wat accenten aan te brengen en langs de randen heb ik met een prikpen gaatjes geprikt en het gestikt met wit ijzergaren van de HEMA (just looooove that shop hihi). Ik wens jullie een heel fijne avond allemaal en bedankt weer voor het langskomen!! :D :D

xoxo Leonie.

zondag 13 juli 2008

4 kaartjes :-)

Ik had nog steeds kaartjes liggen, die ik niet op mijn blog had gezet en nu ik 4 onderstaande kaartjes erop heb gezet, ben ik weer helemaal bij :D.
Omdat het afdrukje zo groot is, heb ik er voor de rest maar niet teveel meer bijgedaan en is het voor mijn doen een rustig kaartje geworden.
Het papier is van Chatterbox, de stempels van Magnolia, de blaadjes een die van Quickutz en de grote bloem en de vlinders zijn met een pons gemaakt.
----------------------------------------------------------
Dit kaartje is qua kleuren niet helemaal mijn ding en ik ben er ook niet heel erg tevreden over, maar ja...de meningen hier waren erover verdeeld :D.
Het papier is van Chatterbox, de stempel van Sugar Nellie, de tekststempel van Aud's Design, de bloemen zijn geponst en de blaadjes zijn met een die van Quickutz gemaakt.
Hier en daar wat Stickles aangebracht voor de "bling bling" :-) en wat gedoodled met een witte gelpen van de Hema.
----------------------------------------------------------
Het papier is van Basic Grey, de sugared lijn, de stempels van Magnolia, de bloemen zijn geponst en de blaadjes zijn weer met een die van Quickutz gemaakt. De kleine labeltjes heb ik zelf gemaakt en beschreven.

---------------------------------------------------------

Het papier is van Imaginisce, de stempel van HÄnglar, de blaadjes een die van Quickutz en de kleine bloemetjes zijn geponst. "hoera" is gestanst met het alfabet "Diesel" van Quickutz.Een fijne zondagavond nog allemaal!!

xoxo Leonie.

vrijdag 11 juli 2008

Deurhanger en examenkadootje

Mijn jongste zoon vroeg een poosje geleden : "mama, waarom maak je niet een keertje iets voor mij?" Ik moest even bedenken, wat ik voor hem zou maken en toen kwam ik op het idee om een deurhanger voor hem te maken. Hij is er errug mee in zijn sas :-).
Ons buurmeisje is geslaagd voor haar examen (alweer een poosje geleden) en ik wilde graag iets voor haar maken. Op de site van Inge zag ik deze Gift Card en toen dacht ik : dat ga ik ook eens proberen.
Het was erg leuk om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar!! :D

Voorkant

Binnenkant

Binnenkant

Geweldig, de ideeën en inspiratie, die je opdoet op al de blogs!!

Welterusten allemaal!!

xoxo Leonie.

donderdag 10 juli 2008

HÄnglar cards

Communiekaartje
---------------------------------------------------------
Communiekaartje

----------------------------------------------------------
For You

Thanx for stopping by!!

xoxo Leonie.

Award :-)


Ik ben een poos niet in de gelegenheid geweest om mijn blog bij te werken en toen ik vandaag eindelijk weer es kon kijken, werd ik verrast met deze award :D.
Ik heb hem van scrappievinkie gekregen en ben er superblij mee, dank je wel!!!
Ik heb ondertussen gezien, dat de meeste van jullie hem ook al hebben mogen ontvangen en ik vind, dat iedereen in creablogland deze award zeker verdient!!!
Groetjes,
Leonie.