Click on the pictures in the posts to enlarge

Klik op de foto's in de berichten om deze te vergroten

zondag 29 mei 2011

My first Kenny K card


Goedemiddag allemaal :-),
Ik kan helaas nog steeds geen reacties plaatsen en als ik me aanmeld en op "blog weergeven" klik, zie ik steeds dat ik me moet aanmelden. Ik kan alleen bij mijn dashboard, maar op de een of andere manier blijf ik niet aangemeld als ik gewoon mijn blog wil bekijken. Ik hoop, dat het gauw verholpen is, want ik heb al veel mooie creaties voorbij zien komen en zou nu toch wel weer HEEL GRAAG een reactie willen achterlaten :D.
*****
Ik ben een groot fan van de kaarten van Heidy en ik vind de afdrukjes, die zij gebruikt super en heel mooi ingekleurd altijd. Zelf was ik altijd een beetje huiverig voor digistempels, omdat ik bang was dat de inkt zou uitlopen bij het inkleuren. Ik heb toch maar de stoute schoenen aangetrokken ;-) en heb een paar digi's van Kenny K aangeschaft en ik moet zeggen : ZE ZIJN GEWELDIG!! <:o)
*****
Dit is dus mijn eerste kaartje met een digi :
Het afdrukje is ingekleurd met PrismaColor pencils en het mooie papier is van Maja Design "Lantliv". De bloemen, die ik heb gebruikt, zijn al heeeeel oud en heb ik bewerkt met witte acrylverf. De blaadjes zijn gemaakt met een stans van Quickutz (ook al heeeeeel oud, goed bezig!! ;-)).
*****
 Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de Kenny K's Krafty Girlz Challenge #47 en het thema is deze keer : FABULOUS FLORALS.
De challenge van Sketchy Colors #73 is deze keer een sketch van Marianne.
Gisteravond heb ik een kaartje gemaakt met een andere digistempel (jaaa...ik heb de smaak te pakken) en daar ga ik zo foto's van maken en daarna ga ik weer lekker aan de freubel.

Ik wens jullie nog een heerlijke zondag allemaal!!
xx Leonie xx

dinsdag 24 mei 2011

One for the boys


Goedenavond allemaal :-),
ik heb gelukkig mijn inspiratie een beetje terug <:o) en ik heb vandaag bijna een kaartje afgemaakt (doe ik strakkies nog) en dat in 1 dag!! Dit kaartje had ik een poosje geleden al gemaakt, maar nog niet op mijn blog geplaatst.


Het afdrukje is ingekleurd met Distress Inkt en het papier is van Graphic45 (mijn favoriete merk voor mannenkaarten). Het kraftcardstock is door mijn nieuwe embosmal van Cuttlebug heengehaald en toen bewerkt met Walnut Stain. Verder heb ik een stans van Tim Holtz gebruikt en deze ook door de Cuttlebug gehaald en bewerkt met Walnut Stain en de grote met Rusty Hinge.

Ik wens jullie een fijne avond allemaal en dank jullie wel voor het langskomen :D :D!!
xx Leonie xx

P.S. Op de 1 of andere manier lukt het mij heel de middag al niet om berichtjes bij jullie te plaatsen, hebben jullie daar ook last van? Iedere keer moet ik een profiel kiezen en als ik dan Google Account kies en me aanmeld, lukt het gewoon niet om een bericht te plaatsen, terwijl ik me wel kan aanmelden op blogger. Heel raar en ik hoop dan ook, dat het snel verholpen is. Ik ga nog maar even stoeien en wie weet, kom ik er nog uit.
Ik kan inmiddels weer berichtjes plaatsen, alleen niet bij iedereen en ik weet nog niet precies waar het in zit, maar ik ga eerst even een rondje blogland doen om bij jullie te kijken.

zondag 22 mei 2011

My first colour on Kraft cardGoedenavond allemaal :-),


Het is alweer even geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, maar dat komt omdat ik op het moment lang met een kaart of project bezig ben, voordat het af is. Het duurt wel 4 of 5 dagen en ik moet het echt uit mijn tenen halen en tussendoor vaak even iets anders gaan doen. Ik hoop, dat het snel over is, want op deze manier zorgt het eerder voor spanning dan voor ONTspanning haha ;-).


Op vele blogs heb ik het al voorbij zien komen en nu wilde ik zelf ook graag een poging doen : kleuren op Kraft Cardstock.Ik heb de stempels ingekleurd met Prisma's en het is wel even wennen, omdat het heel anders kleuren is, maar wel super om te doen en zeker voor herhaling vatbaar :D. Ik heb een side-stair-step-card gemaakt, dit zag ik op het blog van Deb met een link naar -->dit filmpje<--. De maten in dit filmpje zijn in inches en ik heb een beetje moeten stoeien, maar uiteindelijk is het gelukt om het in centimeters te maken, zodat het matcht met mijn Score-Pal.Ik vond het heel leuk om de Mini-Magnoliaatjes te gebruiken op de stairs en de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en bewerkt met witte acrylverf van de Action.Het gras is gemaakt met 1 van mijn eerste stansjes van Quickutz en verder heb ik de Doohickey Dies van Magnolia en een pons van Martha Stewart gebruikt voor de vlinders.Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges :
* Cute Card Thursday #165 --> Let's get Krafty!
* A Spoon Full of Sugar #152 --> Anything Goes
* Everybody-Art-Challenge #141 --> Flowers
* Papertake Weekly Challenge --> Fancy a Punch? (use punches /die cuts)
* Bunny Zoe's Crafts #12 --> Lace

Ik wens jullie nog een fijne avond allemaal en dank jullie wel voor het langskomen!! <:o)
xx Leonie xx

zaterdag 14 mei 2011

Kadoosje


Goedenavond allemaal :-)
een poosje geleden zag ik op het blog van Kitty Franken, dat zij een patroon had geplaatst van een kadoosje, met daarbij het verzoek om er ook eentje te maken en die dan aan haar door te mailen. Ik wilde graag iets maken voor Moederdag en dus heb ik dit doosje met het patroon van Kitty gemaakt.Het papier is van Melissa Frances "5th avenue" en de roosjes van vilt zijn gemaakt met de Rolled Rose dies van MFT.In het doosje heb ik een stempelkussen Archival Ink "Coffee" gedaan voor mijn schoonmoeder en daarbij had ik nog een papierblokje van Websters Pages en een Creatable van Marianne Design gedaan (de tag).Verder heb ik rozenblaadjes met de ponsen van Nellie Snellen gemaakt en een Creatable van MD gebruikt voor het takje. Het parelsnoer, dat ik heb gebruikt, komt bij de Xenos vandaan.Met dit kadoosje wil ik graag meedoen aan de challenge van Sketchy Colors #70 en deze keer moet je een creatie maken in de kleuren roze, blauw en groen. Bij de DDC #68 is het de bedoeling, dat je een vintage kaart/creatie maakt en aan deze challenge wil ik ook graag meedoen.


Ik wens jullie nog een fijne avond allemaal!!


xx Leonie xx

vrijdag 6 mei 2011

Just Magnolia en Scr@p-Cards Challenge

Goedenavond allemaal :-),

Het kan maar niet op met het mooie weer en als we de berichten mogen geloven, wordt het een heel mooi en warm weekend :D :D, ik hou dervan.
Voor dit kaartje heb ik een "oudje" van Magnolia gebruikt, maar daarom zeker niet minder schattig. Ze is ingekleurd met Aquamarkers en de bloemen op de kaart zijn zelf gemaakt.
Close-upje van de bloemen :
Het papier is van Maja, maar dat weet iedereen natuurlijk ALLANG <:o)
De binnenkant van het kaartje : Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges :
* Just Magnolia week 105 --> Anything Goes with the Option of Stitching
* Scrap-Cards Challenge #4 --> Een kaart met de kleuren lila en paars

Een fijne avond nog allemaal en tot blogs!!

xx Leonie xx

woensdag 4 mei 2011

Sketchy Colors #69

Goedenavond allemaal :-),

Ik hoop, dat het goed met jullie allen gaat :D :D. We hebben nog steeds prachtig weer en de kids hebben vakantie, dus wat willen we nog meer ;-).


Ik wilde graag weer eens meedoen met de Challenge van Sketchy Colors en daarvoor heb ik deze kaart gemaakt met de sketch van Lena Katrine. Ik heb maar weer es een mannenkaart gemaakt, ze blijven lastig om te maken, maar oh zooo nodig haha.


Het papier is van Graphic45 en verder heb ik stanzen, embossingfolder en filmstrip van Tim Holtz en jute gebruikt.

Ik heb er een Easelcard van gemaakt : De stempel is van The Greeting Farm en is ingekleurd met aquamarkers en chalks. Ik heb een mapje met een label erin gemaakt om een leuke boodschap op te kunnen schrijven.

***** Dank jullie wel voor het langskomen en de lieve berichtjes, ik ga zo nog een rondje blogland doen :D. Welterusten voor strakkies en tot blogs!!


xx Leonie xx