Click on the pictures in the posts to enlarge

Klik op de foto's in de berichten om deze te vergroten

zaterdag 12 april 2008

Communiekaartje

Dit is weer een kaartje voor de serie Communiekaartjes, die ik moet maken en voor de meiden vind ik het toch een stuk makkelijker dan voor de jongens.

De grote bloem is met een pons gemaakt en de hartjes rechts bovenaan heb ik zelf gemaakt. De tekst heb ik in Word gemaakt en met een kartelschaar uitgeknipt.
De blaadjes en het hart links onderaan zijn met een Quickutzdie gemaakt.

Morgen gaan we naar de Marathon van Rotterdam, het is lang geleden dat ik daarbij ben geweest en ik heb er zin in!!! En nu maar hopen, dat het weer een beetje mee zit...

Een heel fijn weekend allemaal!!!
Leonie.

13 opmerkingen:

 1. Super lief kaartje Leonie echt voor een meisje !! Mijn man liep jaren geleden altijd de marathon van Rotterdam nu niet meer hoor hihihi! Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig mooie kaart Leonie. Veel plezier morgen in Rotterdam. Ik kijk wel op de TV. Ik vind het altijd leuk om al die plekken in de stad te zien, waar ik zelf ook zo vaak loop. Ik werk in Rotterdam. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi leonie,
  je kaartje is weer mooi geworden
  groetjes lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje, ik vind de kleure heel erg mooi!

  ~ Leonie ~

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kaartje Leonie! Wij zaten van het weekend ook in R'dam. Nou ja eigenlijk in Ridderkerk, want in R'dam was weken geleden geen betaalbaar hotel meer te boeken. Ik kwam er zaterdag achter dat er marathon was. We hebben lekker gewinkeld en bij Las Palmas gegeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,

  kwam toevallig op je blog terecht via de blog van Daan en wat een geweldig kaartje heb je gemaakt. Ga gauw verder kijken wat je nog meer voor leuks hebt gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The cards that you´ve made are just BEAUTIFUL. Such nice colours and lovely details.
  Have a great evening
  *Gunilla*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello!
  Thank you for your nice comment in my blog. I will be happy to link back to you - your blog is wonderful, and you make so beautiful cards. I will come back and visit often. Sorry for my bad english.

  Big hug from Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WOW!!!! What a reeeeeally beautyful card!!!! *inspired*
  Thanks for the sweet words and the congrats!!
  many hugs Petra

  BeantwoordenVerwijderen