Click on the pictures in the posts to enlarge

Klik op de foto's in de berichten om deze te vergroten

zondag 30 maart 2008

Creabeurs in Rijswijk!!!


Gisteren zijn we naar de Creabeurs in Rijswijk geweest en het was een super geslaagde dag!!! (behalve voor mijn eigen beurs dan hihi)
Toen we aankwamen stond er een mega lange rij, zoiets hadden we nog nooit meegemaakt.
De rij ging wel 2 hoeken van het hele complex rond, maar het viel reuze mee qua tijd, we waren toch redelijk snel binnen.
Ik voelde me als een klein kind in een grote snoepwinkel en we zijn dan ook tot het allerlaatste gebleven. Helaas was het de laatste Creabeurs in deze hallen (het is voor ons redelijk dichtbij en das wel zo lekker), maar ik weet zeker dat we wel een goed alternatief zullen vinden.


Ik kon het natuurlijk niet laten om vandaag meteen met wat "hebbuhdingetjes" aan de slag te gaan en daar is dit kaartje uitgerold. Ik had op meerdere blogs het papier van Basic Grey "Sugared" al gezien en toen ik het gisteren in het echie zag, ging ik meteen overstag. Met de ticketstempels van Hero Arts ben ik ook zeer in mijn sas, het zijn er drie en op de derde staat "ENJOY! coupon" en zal ik op het volgende kaartje gebruiken. Het hekje van Magnolia had ik al, maar het paardje nog niet en ik was dan ook zeer blij, dat ze het gisteren op de beurs verkochten. Voor de bloemen heb ik ook het Basic Grey papier gebruikt en met mijn kersverse embossingmal door de Cuttlebug heen gehaald.

Een heel fijne zondag nog allemaal!!!

xoxo Leonie.

14 opmerkingen:

  1. wooooooow superrrr Leonie!! en wat een leuk idee om die bloemen te embossen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er geweldig uit. mooi kaartje hoor. Veel plezier met al je nieuwe spullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een supermooie kaart!!!
    heerlijke spullen heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super buit heel veel plezier ermee! Leuke kaartjes heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Woowww jij bent ook super geslaagd Leonie super mooi allemaal , ben vandaag nog geweest en het is zoooo jammer dat dit de laatste was !! Je kaarten zijn weer super allemaal zoals gewoonlijk ! Lekker slapen voor straks !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je bent goed geslaagd Leonie, veel plezier met alles! Een heel mooi akartje en wat zijn ze inderdaad leuk die stempeltjes!! Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This card is so beautiful. Love your coloring

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Leonie, wat een geweldig leuk kaartje is dit zeg! Ik vroeg mij af of je toevallig weet waar ik die ticketstempels zou kunnen kopen. Ik kan ze niet vinden op internet.. Zijn ze zo nieuw?!

    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Patricia, ik doe het maar even zo, want ik kan geen toegang krijgen tot je blog.
    Hier is de link waar je de ticketstempels kunt bestellen via internet : http://www.posthumuswinkel.nl/catalog/product_info.php?cPath=22_299&products_id=2631
    Ik hoop, dat het lukt!! :D :D
    Groetjes, Leonie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Leonie!

    Hartstikke bedankt hoor! Ik ga ze snel bestellen. Ze zien er zo leuk uit. Ik heb nog geen blog alleen een g-mail account. Maar ik denk dat ik er snel een aan ga maken. Vooral na het zien van jouw leuke blog!

    groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. latour fontbr drugs mcorus emrshow excellent expensive etrex jessie coutts mtentries
    lolikneri havaqatsu

    BeantwoordenVerwijderen